Services

Vores services

Hjemmesider

Flotte og brugervenlige designs

Hjemmesider kan være komplekse og svære at forstå, men forbrugeren skal møde et simpelt interface, som er et let at forstå. Dette opnår vi med flotte visuelle, samt brugervenlige designs i overensstemmelse med dine drømme.

Tekniks optimeret

En side skal ikke blot være flot. Den skal også være teknisk korrekt bygget og struktureret. Men en side fra Performance Consult skal du aldrig mere frygte, at et internt link, en overskrift eller en metabeskrivelse er angivet forkert.

SEO

Analyse

Vi analyserer altid, så vi ikke famler i blinde, men handler på fakta. Desuden formidler vi også vores analyser igennem gennemsigtige rapporter, så man let og overskueligt får et ærligt indblik ind i ens organiske trafik.

On-page & Off-page

Vi arbejder på din side, sørger for at det tekniske spiller lige fra tekst indhold til de mere bagvedliggende elementer. Ydermere arbejder med eksterne sider, så der kommer nye links ind til din side, hvis det er nødvendigt. 

Rådgivning

Ærlighed

Mange bureauer fortæller kun en del af sandhende, men vi ønsker at være ærlige hele vejen rundt. På den måde kan man opbygge en tillid, som er det, der er fundamentet for et langvarigt samarbejde. Vi rådgiver sågar virksomheder, som allerede har bureauer tilknyttet.

Gennemsigtighed

Vi skaber gennemsigtighed i et eller teknisk univers. Vi udarbejder simple rapporter og simple sider. Simple sider, som i sidste ende skaber dig kunder. Vi lover, at du ikke vil fortryde at indlede et samarbejde med os.

100% uforpligtende

Indhent tilbud