fbpx

Performance Consult

SEO cases

Hallernes.dk - Hallernes Smørrebrød

500% forøgelse af trafik, som bliver ved med at stige

Vi overtog Hallernes Smørrebrød’s SEO fra ca. 1000 organisk besøgende månedligt. I skrivende stund ligger den på ca. 5600 og den fortsætter kun med at stige. I denne case er der ikke voldsomt mange forskellige søgeord at arbejde med, men vi har formået at få dem på første side af Google på langt størstedelen. Dette har vi gjort gennem simpel URL-struktur, content med udgangspunkt i keywordanalyse samt kvalitets linkbuilding til både deres forside, men også de trafikbærende undersider. 

Hallernes Smørrebrød startede med gratis SEO analyse. Du kan gøre det samme her.

Hallernes smørrebrød SEO
Fitit.dk - Træningsplatform

Fra 0 månedlige besøgende til over 19.000

Fitit.dk er en kost og træningsplatform. Vi har fået domænet fra nul og etableret en organisk samt gratis trafik på flere tusinde hver måned. Alle besøgende er relevante og heraf potentielle kunder.

Uanset branche vil en side uden den store organiske trafik ofte skulle bygges op efter præcis samme SEO tilgang, som vi benyttede i denne case. Hvis du/i vil høre yderligere om SEO, kan vi kontaktes her.

FITIT som SEO case
Flyttefirmaet.dk - Flyttefirma Sjælland

Stigning i besøgende på over 150%

Flyttefirma Sjælland har vi hjulpet med at vinde flere relevante placeringer. Trods flere af søgeordene er konkurrenceprægede, som følge af mange og store aktører på markedet, har vi formået at få flere placeringer i toppen af Googles søgeresultat. Dette har vi gjort gennem optimeringer, oprydninger og tilføjelse til indholdet på siden samt ved at skabe et flow i backlinks fra sider med høj kvalitet. Endvidere har vi foretaget SEO tekniske tiltag ved at rydde op i orphan pages og URL-struktur.

Hvis du/i vil høre yderligere om SEO, kan vi kontaktes her.

Flyttefirma Sjælland som SEO case
Gallakorsel.dk - Partybus og Studenterkørsel

Nr. 1 placering medførte over 500% stigning på meget kort tid

Et særligt vigtigt punkt for Galla Kørsel var søgningen “partybus” samt dertilhørende søgeord. Vi foretog et simpelt redirect fra den forhenværende trafikbærende side til forsiden og optimerede samtidig forsiden mod søgeordet. Endvidere foretog vi kvalitets linkbuidling samt tekniske optimeringer i form af responsivt design, hastighed mm. Dette medførte at siden hurtigt blev indekseret som nr. 1 på søgningen og steg med over 500% i organisk trafik. 

Hvis du/i vil høre yderligere om SEO, kan vi kontaktes her.

Gallakørsel som SEO case
SEO-akademiet.com - Online SEO kursus

Nr. 1 på vigtigste søgeord

En af vores cases er faktisk en af vores egne sider. Her arbejder vi med et søgeord med høj konkurrence, hvorfor det er et glimrende eksempel på, at vi hos Performance Consult kan vores kram. SEO akademiet er et online SEO kursus, som vi gerne ville have nr. 1 på søgningen: “online SEO kursus”. Da folk der tilbyder online SEO kurser ved en ting eller to om SEO, så er det en søgning med relativt høj konkurrence. Dog ligger SEO akademiet nr. 1, når man søger “Online SEO kursus”. Vi er kommet nr. 1 på ganske kort tid gennem optimeret content, kvalitets linkbuilding samt teknisk SEO. 

Vi kan bruge præcis den samme medicin på din side. Start med en gratis analyse her.

seo case
Skolevogn.dk - Køreskole i Aalborg

5 X organisk trafik på under 3 måneder

“Hvis i mener i kan få mig på første side af Google på søgningerne “Køreskole Aalborg” og “Kørekort Aalborg”, så vil jeg give jer chancen”. Under 3 måneder efter er skolevogn.dk på første side af Google på ønskede søgninger. Dette har medført, at den organiske trafik er blevet ganget med 5. Hvordan gjorde vi det? Denne case var egentlig super lige til. Vi foretog relativt simple on-page optimeringer og byggede backlinks til at forøge sidens styrke. I langt størstedelen af de cases vi ser, så er det samme, for os, simple proces der skal til. 

Hvis du/i vil høre yderligere om SEO, kan vi kontaktes her.

skolevogn.dk seo case
Ginbutler.dk - Salg af GIN

Vækstet med 400% i besøgende

Vi har på et lille halvt år vækstet Ginbutler.dk’s organiske trafik med mere end 500%. Hjemmesiden havde ved start ikke den stærkeste linkbuilding-profil, som vi efterfølgende byggede op, så siden nu er begyndt at rangere på en række relevante søgeord. Dette sker dels som følge af vores kvalitets linkbuilding strategi men også vores on-page content optimeringer.

Hvis du/i vil høre yderligere om SEO, kan vi kontaktes her.

Ginbutler som SEO case
Nicolajkejser.dk - Ejendomsmægler

Placeringer på første side i en af de sværeste brancher ift SEO

Vi har hjulpet ejendomsmæglerfirmaet Nicolaj Kejser på første side af google på relevante søgninger i en branche, som ellers er yderst konkurrencepræget ift SEO. Som det også fremgår af grafik over organisk trafik har dette ført til en betydelig vækst i organisk trafik. Vi har ikke opfundet den dybe tallerken, vi har ikke lagt en SEO strategi aldrig set før, vi har blot brugt den tilgang vi altid gør – kvalitets linkbuidling, kvalitets content og kvalitets teknisk SEO. Det er vejen til toppen af Google.

Hvis du/i vil høre yderligere om SEO, kan vi kontaktes her.

Nicolajkejser som SEO case
Greatwine.dk - Salg af vin

Fra ingen, til langt flere kunder via organisk trafik

Vi hjalp Greatwine i 3 måneder med SEO. Her havde siden nærmest ingen trafik samt manglende backlinks. Vi lagde fundamentet for deres linkbuidling-profil og efter 3 måneder ville de prøve andre veje ift SEO, men vendte hurtigt retur til os som kunder. Vi hjælper dem med at få bygget en endnu stærkere linkbuidling-profil samt generel sparring til content. Som det ses af grafen går det rigtig pænt.

Hvis du/i vil høre yderligere om SEO, kan vi kontaktes her.

Greatwine som SEO case
Boliginspektion.dk - Køberrådgivning

I top 3 på ønskede søgeord

Boliginspektion.dk havde kun et søgeord, som de fandt interessant at rangere på. De valgte os som SEO bureau og vi realiserede for dem, at de nu ligger i top 2 på det ønskede søgeord (“byggesagkyndig køberrådgivning”). Derfor kan en stigning, selvom den er fra nul, til omtrent 100, jf. grafen godt virke til ikke at være syndeligt voldsomt, men har i netop denne case en stor værdi for kunden. Vi skræddersyer altid vores arbejde til den enkelte kunde.

Hvis du/i vil høre yderligere om SEO, kan vi kontaktes her.

Unikfoder.dk - Online shop til dyr

Stor procentuel stigning på meget kort tid

Vi vurderede den branche unikfoder.dk befandt sig i samt sidens daværende situation. Her så vi hurtigt en lang række søgeord med relativ høj volumen, men samtidig lav trafik. Hertil opbyggede vi unikfoder.dk’s styrke gennem linkbuilding og optimerede endvidere med udgangspunkt i udvalgt søgeord fundet gennem keywordanalyse. Dette medførte en markant stigning i organisk trafik på meget kort tid.

Hvis du/i vil høre yderligere om SEO, kan vi kontaktes her.